Torrent isi muta serverele in spatiu

Iata o idee atat de traznita, incat ar putea fi considerata de unii geniala. Cel mai mare site de torrenti din lume va inventa astfel pirateria vesnica, fara bariere si oprelisti.

The Pirate Bay a publicat pe blog un articol care anunta ca a luat decizia de a-si muta serverele in spatiu. Ele vor fi purtate de niste drone, controlate prin GPS, iar in acest fel FBI-ul nu va mai putea sa le opreasca, sustine organizatia.

The Pirate Bay detaliaza ideea. Se pare ca aceste drone vor redirectiona aleatoriu traficul de pe un server pe altul, astfel incat semnalul sa nu poata fi oprit niciodata.

"Ca sa ne opreasca, vor trebui sa porneasca un atac cu avioane de lupta si sa distruga fizic aceste servere, iar asta va insemna un act de razboi", explica administratorii celui mai mare site de torrenti din lume.

Nu ne mai putem limita la mantinerea serverelor pe pamant. Aceste Statii "Low Orbit Server" (LOSS) sunt doar prima incercare. Cu transmitatoare radio moderne, putem asigura viteze de 100 Mbps per nod, pana la 50 km altitudine, sustine organizatia.

www.protv.ro

 
 
 

Recomandam

Recomandam